top of page

SCALP CLINIX

Reequilibri del cuir cabellut.

SCALP CLINIX: Video
Post 7.jpeg

TRACTAMENT PERSONALITZAT

DEL CUIR CABELLUT.

SCALP CLINIX: Productos

SCALP CLINIX

Reequilibra l'estat del cuir cabellut.

Conté la Tecnologia Biotic amb microbioma actiu per suplir les necessitats específiques del cuir cabellut: tot tipus de caspa, cuir cabellut sec, sensible, greixós i la caiguda dels cabells.

TRACTAMENT CALMANT

Per a cuir cabellut sèc i sensible.

Les seves fórmules amb la Tecnologia Biotic ajuden a reequilibrar el nivell d'hidratació del cuir cabellut mentre reforcen l'equilibri del microbioma del mateix.
Formulat amb Alantoïna que accelera el procés de creació cel·lular, la formació de cèl·lules o la regeneració cel·lular. A més de la cura del cabell és coneguda també per ajudar a calmar el cuir cabellut.

TRACTAMENT DE CONTROL DEL GREIX

Per a cuir cabellut gras

Les Fórmules amb la Tecnologia Biotic netegen en profunditat, eliminen l'excés de sèu i ajuden a reforçar l'equilibri del microbioma del cuir cabellut perllongant l'efecte del servei de saló de Scalp Clinix.
Formulat amb extracte de Full d'Eucaliptus
És conegut per les seves propietats purificants i refrescants. Es fa servir habitualment al costat del Mentol per amplificar l'efecte refrescant.

TRACTAMENT DE CONTROL DE LA CASPA

Per a tot tipus de caspa

Les fórmules amb Tecnologia Biotic eliminen suaument la caspa visible i ajuden a reforçar l'equilibri del microbioma del cuir cabellut perllongant l'efecte del servei de saló de Scalp Clinix.
Formulat amb Octopirox, una substància fungicida molt coneguda i ingredient actiu que pot penetrar a la paret cel·lular dels fongs, com l'espècie Malassezia, i un additiu comú als productes anticaspa.

SCALP CLINIX: Productos

TRACTAMENT ANTICAIGUDA

Per cabell debilitat

Les fórmules amb la Tecnologia Biotic promouen la microcirculació de sang al cuir cabellut si es combinen amb un massatge, reforcen el fol·licle capil·lar i ajuden a reforçar l'equilibri del microbioma del cuir cabellut perllongant l'efecte del servei de saló de Scalp Clinix.

SCALP CLINIX: Productos
Captura de pantalla 2022-03-28 a las 17.46.59.png
SCALP CLINIX: Imagen

TECNOLOGIA BIOTIC

LA CURA DE LA PELL MÉS AVANÇAT I PERSONALITZABLE DE SCHWARZKOPF PROFESIONAL PER AL CUIR CABELLUT I EL CABELL.


EL MICROBIOMA DEL CUIR CABELLUT

El microbioma de la pell juga un paper principal en determinar la salut del cuir cabellut.
Un microbioma és la suma de tots els microorganismes, entre els quals s'inclouen els bacteris, els virus i els fongs, que habiten el cuir cabellut i la resta del cos humà. Quan els microbiomes es troben en equilibri, la pell i el cuir cabellut estan sans. Quan els microbis es troben en un ambient desequilibrat, poden aparèixer afeccions com la caspa, la pruïja, la sequedat i, fins i tot, la caiguda dels cabells. Tenint en compte això, Scalp Clinix ajuda a reforçar l'equilibri del microbioma del cuir cabellut amb un tractament completament personalitzable que pot suplir les diferents necessitats del cuir cabellut, tant al saló com a casa.

Fase 1: El microbioma del cuir cabellut es desequilibra quan els microbis perjudicials predominen per sobre dels beneficiosos.

Fase 2: Aplicació de la Tecnologia Biotic amb microbioma actiu que ajuda a reequilibrar el microbioma del cuir cabellut per tal de millorar el seu estat.

Fase 3: Quan la proporció de microbis beneficiosos i perjudicials torna al seu estat natural, el microbioma del cuir cabellut s'equilibra.

SC Fases reequilibrio_edited.jpg
SCALP CLINIX: Texto
bottom of page