SKP_TMA_Fibre_Clinix_Flatlay_220x160.jpg

FIBRE CLINIX

Reparació capil·lar personalitzada.

 

FIBRE CLINIX. CREAT PER A TÚ.

Fibre Clinix és el nou tractament exclusiu de saló completament modular que uneix una ciència innovadora amb la personalització, des del saló a la cura a casa. Combina la tecnologia més avançada i tecnologia de reparació més potent de Schwarzkopf Professional amb una personalització completa:
- Cabell fins 10x més forta *

- Segellat complet de la porositat **

- Repara l'estructura interna i externa de cabells fins a 60 dies ***

* Quan s'usa amb el tractament Fibre Clinix vs. Cabell no tractat
** test de raspallat en cabell mullat vs. Cabell no tractat
*** quan s'usa al costat de el tractament de cura a casa de Fibre Clinix

ANALITZEM ELS TEUS CABELLS

SalonLab Smart Analyzer
Pioner del saló del futur, el guardonat SalonLab Smart Analyzer de Schwarzkopf Professional permet als perruquers eliminar les conjectures sobre quins productes i serveis s'adapten millor a l'tipus de cabell de cada client mitjançant una anàlisi de cabells a nivell molecular.


Què és?
La tecnologia puntera permet que un sensor d'infrarojos proper mesuri la qualitat de l'estat intern de cabells. Fins ara, el diagnòstic capil·lar s'havia limitat al seu aspecte extern. Gràcies a la seva empunyadura ergonòmica, el dispositiu manual amb retroalimentació tàctil i resultats instantanis és lleuger i còmode d'utilitzar. És sens dubte una revolució en l'anàlisi capil·lar i una eina de consulta imprescindible per als perruquers.


Quines possibilitats t'ofereix?
El SalonLab Smart Analyzer combina les habilitats de perruqueria amb comentaris basats en dades per a proporcionar una consulta de tractament realment personalitzada, dirigida a les necessitats úniques dels clients del saló. La revolucionària eina genera confiança en els perruquers i en els consumidors alhora, entrant en una nova era en el tractament de cabells.


Per què és important?
El SalonLab Smart Analyzer arriba amb l'App SalonLab Consultation de Schwarzkopf Professional; Una aplicació fàcil d'usar que es connecta amb el SalonLab Smart Analyzer per visualitzar el procés de consulta. L'App intel·ligent desplega un perfil holístic dels cabells, de manera que combinat amb l'avaluació experta dels cabells per part del perruquer, els clients del saló poden veure ells mateixos els resultats, fàcils de comprendre i basats en dades. És un nou estàndard en la consulta ... després de tot, veure per creure!

REPAREM

¿Busca productos que lo hagan sentir genial? Grup 3 Perruquers garantiza los mejores productos a precios competitivos. Desde 2000 nuestros clientes se han beneficiado de nuestros productos. Llévese a casa nuestro(a) Accesorios popular y se enamorará de su nuevo look.